Αρχική    Προϊόντα    Εγκαταστάσεις    Οικονομικά στοιχεία    Επικοινωνία   | Είσοδος χρήστη |  


    

Εγκαταστάσεις

Η εταιρεία μας στεγάζεται σε ιδιόκτητες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, επιφάνειας 1.000τ.μ, που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ομαλή και ταχύτατη διαδικασία επεξεργασίας, παραγωγής και τυποποίησης κρέατος.

       

Με τον πλήρη και άρτιο εξοπλισμό και τα μηχανήματα επεξεργασίας τελευταίας τεχνολογίας για την γραμμή παραγωγής-επεξεργασίας-τυποποίησης, καθώς και τους υπερσύγχρονους ψυκτικούς θαλάμους, διασφαλίζουμε την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας.

Το προσωπικό της εταιρείας μας, άριστα εκπαιδευμένο και με συσσωρευμένη εμπειρία στον χώρο της επεξεργασίας και τυποποίησης, φροντίζει για τον έλεγχο των διαδικασιών και επιβλέπει όλη την διαδικασία, απο τις πρώτες ύλες μέχρι την παράδοση του τελικού προϊόντος. Η εταιρεία μας παρέχει στο προσωπικό της ένα άριστο περιβάλλον εργασίας, διασφαλίζοντας έτσι τις κατάλληλες συνθήκες εργασιας και την αρμονική λειτουργία των διαδικασιών της.

Με έναν πλήρως εξοπλισμένο στόλο οχημάτων, που αποτελείται απο 3 φορτηγά ψυγεία και διάφορα μικρότερα βοηθητικά οχήματα, διασφαλίζουμε την άμμεση και ποιοτική παράδοση των προϊόντων μας στον τελικό πελάτη.
Λ.Σοφικίτης, Σουβλάκις Α.Ε, Επεξεργασία Τυποπ. Κρέατος, Κρανίδι Αργολίδος, Τηλ: 27540 29005